Luova kirjoittaminen ja julkaisuprosessi

Luova kirjoittaminen ja julkaisuprosessi
27.7.2020 12:00 – 30.7.2020 14:00 Koulutukset ja seminaarit, Sanataide ja kirjallisuus

Kirjailija Marko Hautalan luovan kirjoittamisen kesäkurssi

Kirjailija Marko Hautalan luovan kirjoittamisen kurssilla perehdytään tarinan rakenteeseen ja etsitään juuri omalle kirjoittajaluonteelle sopivaa tyyliä tai lajityyppiä sekä keinoja päästä kirjoittamiselle otolliseen mielentilaan.

Hyvässä tarinassa on kyse vahvasta tunnelmasta. Kurssiin sisältyy myös kirjoitusharjoituksia ja keskustelua. Keskusteluun osallistuminen ja omien tekstien ääneen lukeminen on vapaaehtoista. Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajista edistyneisiin. Osallistujat saavat vinkkejä ja näkökulmia, joita voi soveltaa sekä tekeillä olevaan tekstiin että uusien ideoimiseen, olivatpa ne sitten novelleja tai romaanikäsikirjoituksia. 

Viimeisen kurssipäivän vetää tietokirjailija-kustantaja Tiina Hautala. Silloin pohditaan, millä tavoin oman tekstin voisi saada julki ja opastetaan kustantamoihin ja kustannustapoihin sekä kustannusmaailman lainalaisuuksiin. Päivän aikana käydään läpi myös sopimuskäytäntöjä, omakustantamista sekä markkinoinnin eri puolia tekstintekijän kannalta.

Hinta

280 € sisältäen opetuksen, lounaat ja kahvit. Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoitus kahden hengen huoneessa huoneen tasosta riippuen 31 € tai 28 €/hlö/yö. Lisämaksu yhden hengen huoneesta 11 €/yö.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen 8.7.2020 mennessä Etelä-Pohjanmaan Opiston nettisivuilla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa