Kari Tapio -15 kesää laulunäytelmä

Kari Tapio -15 kesää laulunäytelmä
8.7.2019 19:00 – 21:00 Musiikki, Tanssi, Teatteri

15 kesää avaa ovia sinne, minne ei aikaisemmin päästetty ketään. Esitys vie katsojan kulissien taakse, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään.

Vuonna 2019 laulajalegenda on jälleen tapetilla, sillä suuren suosion kesällä 2018 Ränssin kievarin kesäteatterissa saanut ”Kari Tapio 15 kesää” -laulunäytelmä saapuu Lappajärven kesäteatteriin heinäkuun alussa 2019!

Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat käyneet tutuiksi useimmille suomalaisille vuosien varrella. Julkisuus on tarjonnut oman näkökulmansa laulajatähden elämästä, mutta mitä oikeasti tapahtui kulissien takana? Kuka tiesi, millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Pian arki? Mitä olivat ne salaisuudet, joista ei puhuttu? Näihin kaikkiin kysymyksiin saadaan vastaus laulunäytelmässä. Kari Tapio 15 kesää avaa ovia sinne, minne ei aikaisemmin päästetty ketään. Esitys vie katsojan kulissien taakse, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään, joissa värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan. Näytös tarjoilee ainutkertaisen aikamatkan maamme kevyen musiikin historiaan, jonka keskiössä on Kari Tapion ja Pian julkisuudessakin tiiviisti seurattu 46 vuotta kestänyt rakkaustarina.

Kari Tapiota näyttelee laulunäytelmän käsikirjoittaja, viihteen monitoimimies Juse Venäläinen ja Pia-vaimon roolissa nähdään tangokuningatar Marita Taavitsainen. Kari Tapion uran aikalaisten, tunnettujen esiintyjien, saappaissa astelevat tangokuningatar Tiina Räsänen sekä kiertueella mieslaulajan roolia puoliksi esittävät Markku Uhlbäck ja Dimitri Keiski. Onnentähti-orkesteri säestää kiertueella Kari Tapion tunnetuksi tekemiä lauluja. Työtiimissä häärii tiiviisti myös Kari Tapion poika Joona Jalkanen, jonka läsnäolo tuo tekemiseen viimeisen silauksen.

Lainaus teemalyriikasta

”15 kesää mä salaa rakastin,

mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin.

Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”

Kari Tapio (oikealta nimeltään Kari Tapani Jalkanen) 22.11.1945 Suonenjoki – 7.12.2010 Espoo

Tapahtumaan liitetty tiedosto

kari-tapio-wp.jpg

Hinta

32€ / 29€ Ennakkoon

35€ / 32€ Portilta

Tapahtumasarjan muut tapahtumat

Kari Tapio -15 kesää laulunäytelmä

9.7.2019 19:00 – 21:00

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa