huh 26

Vauvakino Seinäjoen pääkirjastossa

Vauvakino Seinäjoen pääkirjastossa
26.4.2017 Elokuva

Vauvakino Seinäjoen pääkirjasto Aallon Studiossa

Elokuva esitetään ke 26.4.2017 klo 10:15 – 12:00.

Vuonna 1964 St. Nicholasin katolisessa koulussa puhaltavat muutoksen tuulet. Kouluun on juuri otettu ensimmäinen mustaihoinen oppilas, Donald Miller (Joseph Foster), ja koulun uusi pappi, isä Flynn (Philip Seymour Hoffman) haluaa auttaa poikaa sopeutumaan syrjivään ilmapiiriin. Isä Flynn haluaisi myös uudistaa koulua lähestymällä oppilaiden vanhempia, tekemällä opiskelemisesta hauskempaa ja muuttamalla opettajia helpommin lähestyttäviksi, välittäviksi kasvattajiksi.

Sisar Aloysius Beauvierilla (Meryl Streep) on kuitenkin epäilyksensä Flynnin vaikuttimien suhteen, ja kun nuoressa iässään viaton sisar James (Amy Adams) näkee Donaldin ja Flynnin suhteessa jotain hieman epäilyttävää, on sisar Aloysius valmis savustamaan miehen ulos pysähtyneisyyden idyllistään, johon kuuluvat uskondogmien tarkka seuraaminen ja oppilaiden terrorisoiminen tiukalla kurilla. Alkaa taistelu vallasta ja totuuden löytämisestä – vaikka totuus tuntuukin olevan se otetta pakeneva Graalin malja henkilökohtaisten traumojen ja ennakkoluulojen alttarilla.

Elokuva sai ilmestymisvuonaan 2008 neljä Oscar-ehdokkuutta.

Vauvakinon näytökset on tarkoitettu vanhemmille/hoitajille ja vauvoille. Elokuvan äänet ovat normaalia hiljaisemmalla, ja tilassa on himmeä valaistus. Kirjastossa on myös mahdollisuus lämmittää ruokaa sekä vaihtaa vaippoja.

Studiossa vauvaa voi pitää sylissä, voi liikuskella ympäriinsä, ja salista voi myös halutessaan välillä poistua.

Kaikki vauvakinon elokuvat ovat ikärajaltaan sallittuja (S).

Lisenssiehtojen takia emme voi kertoa näytettävien elokuvien nimiä kaikille näkyvässä internet-mainonnassa. Elokuvien nimet ovat näkyvillä kirjastossa ja kirjaston nettisivuilta voi tilata elokuvauutiskirjeen, jossa saa kuukausittain lisätietoa näytettävistä filmeistä.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy
Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa