tou 31

Vauvakino Seinäjoen pääkirjastossa

Vauvakino Seinäjoen pääkirjastossa
31.5.2017 Elokuva

Vauvakino Seinäjoen pääkirjasto Aallon Studiossa

ke 31.5.2017 klo 10:15 – 12:00

Elokuvan aluksi Ben (John Lithgow) ja George (Alfred Molina) avioituvat vuosikymmenten yhdessäolon jälkeen. Ilouutinen kantautuu kuitenkin korviin, joiden mielipide homoavioliittoa kohtaan ei ole yhtä suvaitseva kuin miesten lähipiirin. Musiikinopettaja George joutuu jättämään työnsä katolisessa seurakunnassa, minkä jälkeen pariskunta joutuu muuttamaan kotoaan, ja vieläpä erilleen, sillä kenelläkään ei ole tilaa majoittaa kumpaakin.
Fyysinen ahtaus ajaa ihmiset kodeissaan myös henkisesti ahtaalle osoittaen näyttelijöiden kiistattoman lahjakkuuden. Erityisesti Lithgow’n ja Molinan keskeinen dynamiikka tuo esille kummankin surumielisen karisman, joka on vertaansa vailla.

Elokuva on kouraisevan surullinen, joskaan tarina ei vaivu synkäksi missään vaiheessa. Päinvastoin älykkäät dialogit, nokkelat leikkaukset ja hienovarainen huumori nostattavat raskaatkin hetket. Elokuva on suurien elämänmittaisten kysymysten äärellä toiveikkaalla otteella, joita peilataan niin yksilön identiteetin kuin pariskuntien keskinäisen rakkauden keinoin.

Vauvakinon näytökset on tarkoitettu vanhemmille/hoitajille ja vauvoille. Elokuvan äänet ovat normaalia hiljaisemmalla, ja tilassa on himmeä valaistus. Kirjastossa on myös mahdollisuus lämmittää ruokaa sekä vaihtaa vaippoja.

Studiossa vauvaa voi pitää sylissä, voi liikuskella ympäriinsä, ja salista voi myös halutessaan välillä poistua.

Kaikki vauvakinon elokuvat ovat ikärajaltaan sallittuja (S).

Lisenssiehtojen takia emme voi kertoa näytettävien elokuvien nimiä kaikille näkyvässä internet-mainonnassa. Elokuvien nimet ovat näkyvillä kirjastossa ja kirjaston nettisivuilta nettisivuilta  voi tilata elokuvauutiskirjeen, jossa saa kuukausittain lisätietoa näytettävistä filmeistä.

Tervetuloa!

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy
Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa