Väritädit ja Jykä

Väritädit ja Jykä
22.7.2018 16:00 – 17:00 Musiikki, Muut tapahtumat, Teatteri

Väritädit ja Jykä Itäkylässä

Täti Sininen, Täti Punainen ja Jykä muuttavat kesäasukkaiksi Tolskatontun mökkiin Lappajärven Itäkylään. Kaunis järvimaisema ja suloinen mökki ylittävät kaikki Tätien haaveet. Pian kuitenkin huomataan, miten erilaisia odotuksia voikaan olla lomailun suhteen, eikä yhteentörmäyksiltä vältytä. Toisia auttamalla, omista tunteista kertomalla ja ennen kaikkea laulamalla ja leikkimällä kaikille lopulta tulee taas hyvä mieli – ja loma voi jatkua!

Väritädit ja Jykä yhdistelee teatteria ja lastenlaululeikkejä hykerryttävän värikkääksi kokonaisuudeksi. Jokainen esitys on vähän erilainen, sillä se tapahtuu vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Väritädit ovat Täti Sininen eli Linda Huhtaluhta (teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK), Täti Punainen eli Maaria KoivulaTalkkari (kulttuurituottaja AMK, äidinkielen ja ilmaisutaidon opettaja) ja lisäksi porukkaan kuuluu muusikkona Jykä ei Jyrki Talvitie. Vaikka kokoonpano on tuore, on Väritädeilllä vankka kokemus lastenlauluista ja leikeistä, sillä kotoa löytyy yhteensä kuusi alle 10-vuotiasta maailman parasta kriitikkoa.

Esitykset ovat osa Itäkyläviikkoa ja ne toteutetaan yhteistyössä Lappajärven vapaa-aikatoimen, Itäkylän maa– ja kotitalousseuran sekä Kulttuuriyhdistys Karikon kanssa.

Tapahtumaan liitetty tiedosto

Itäkylä-JPG.jpg

Hinta

Liput 7€

(3-vuotiaat ja nuoremmat ilmaiseksi)

Ilmoittaudu

Lisätiedot ja paikkavaraukset numerosta 050 5490037 (mielellään tekstiviestillä tai Whatsappilla).

Tapahtumasarjan muut tapahtumat

Väritädit ja Jykä

15.7.2018 13:00 – 14:00

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa