maa 23

VAHVUUDET ESIIN

VAHVUUDET ESIIN
23.3.2017 16:30 – 18:00 Koulutukset ja seminaarit, Muut tapahtumat

Luento nuorten kiusattujen jälkihoitomallista

VAHVUUDET ESIIN! – luento nuorten kiusattujen jälkihoitomallista

Maaliskuussa sinulla on hieno mahdollisuus osallistua koulukiusaamista ehkäisevään toimintaan ja tulla kuulemaan koulukiusaamisen jälkihoitomallista.

Luennoitsija Katri Lehtonen saapuu Seinäjoelle esittelemään Vahvuudet esiin! -nuorten kiusattujen jälkihoitomallia sekä kertomaan omista kokemuksista mielenterveyspotilaasta omien unelmiensa toteuttajaksi.

Katri Lehtonen on 32-vuotias kahden lapsen äiti, joka koki lapsuudessaan ja nuoruudessaan vakavaa koulukiusaamista. Kiusaamisen seurauksena hän ajatui vakaviin mielenterveysongelmiin. Tervehtymisensä jälkeen Katri on työskennellyt Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkussa vuosina 2015-2016. Tällä hetkellä Katri toimii kokemusasiantuntijana Päijät-Hämeen KoKoA ry:ssä ja edesauttaa mm. kokemusasiantuntijuuden hyödyntämistä mielenterveystyössä.

Vahvuudet esiin! -luento on maksuton ja se järjestetään Seinäjoen ammattikorkeakoululla, Frami, Auditorio F128 klo 16.30-18.00.

Luento on osa torstaina 23.3.2017 järjestettävää Rohkea teko -tapahtumasarjaa. Päivään kuuluu kouluilla kiertävää, osallistavaa toimintaa, iltapäivän luento Framilla sekä Rohkea teko -iltatapahtuma Seinäjoki-Salissa klo 19.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KultSi – Kulttuurikollektiivi Silta ry., ​Ei kiusata ry., MLL Seinäjoki, Kriisikeskus Mobile sekä Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy
Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa