jou 8

Siru - Lumihiutaleet -joulukonsertti

Siru - Lumihiutaleet -joulukonsertti
8.12.2017 18:00 – 19:30 Musiikki

The Voice of Finland -voittaja Siru (Airistola) saapuu joulukuussa konsertoimaan Lapualle!

Laulaja-lauluntekijä Sirun pitkään kytenyt haave toteutuu, kun hän konsertoi joulun alla kolmen kaupungin kattavalla minikiertueella. Lumihiutaleet- kiertue starttaa 8.12 Lapualta, kulkien 9.12 Parkanon kautta 23.12 Vaasaan! Konsertissa kuullaan Sirulle merkityksellisiä talvisia ja jouluisia kappaleita; sekä vanhoja että uudempia joulukappaleita ja Sirun omaa musiikkia, kaikki uusin sovituksin. Konsertin pääteemoina näyttelevät rauha, seesteisyys ja tunnelmointi.

”Joulu on mulle tärkeää aikaa. Joulu merkitsee rauhoittumista ja yhdessäoloa, hyvää ruokaa unohtamatta. On ihana päästä joulun ja talven tunnelmaan teidän kanssa Lumihiutaleet -konserteissa!”

Siru hurmasi katsojat äänellään The Voice of Finland -kilpailussa 2014. Kilpailun voiton myötä tehty Solmut -debyyttialbumi sai kuulijoilta ja kriitikoilta hyvän vastaanoton ja levyn singlet Sä et kulu pois, Kaksi naista, Lempi-ihminen ja Mustelmat ovat soineet myös paljon radioaalloilla. Siru osallistui Mustelmat -kappaleellaan Uuden Musiikin Kilpailuun 2015 päästen semifinaaleihin asti. Sirun uusin single Läpikulkumatkalla on valtakunnallisen Koko Suomi Tanssii -kampanjan (2017) yksi kuudesta kappaleesta. Teatterimuusikoksi vastavalmistunut (joulukuu 2016) laulaja on taitava tulkitsija ja löytää kappaleen sisäisen olemuksen.

Konsertin kesto n. 70 min.

Hinta

Lippujen hinnat (sisältävät palvelumaksun):

* Aikuiset 20 €

* Opiskelija/eläkeläinen/alle 15-vuotias: 15 €

* Perhelippu (2 aikuista ja 2 alle 15-vuotiasta lasta): 50 €

* Yrityspaketti: Osta 5 lippua, saat kuudennen ilmaiseksi.

Lippuja myy:

* www.netticket.fi ja palvelunumerosta: 0600 399 499 (1€/min)

* Lapua: Paukun Puoti

* Vaasa: Studio Ticket ja Prisma.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa