huh 18 huh 26

SeAMK Speksi - Rengastien Visionääri

SeAMK Speksi - Rengastien Visionääri
18.4.2017 18:30 – 26.4.2017 21:00 Tanssi, Teatteri

Tunnettu akateeminen teatteriperinne ensimmäistä kertaa Seinäjoella!

SeAMK Speksi – Rengastien visionääri

Mitä tapahtuu, kun Seinäjokelainen Antti-Jussi lähtee metsästämään miljoonaa tutussa televisio-ohjelmassa? Tietääkö hän liikaa? Miksi ja miten tiedämme asioita? Voiko yrittäjiä kouluttaa? Voiko trendi-ilmiöitä viedä liian pitkälle? Onko jokaisen menestyvän miehen takana tärkeä nainen?

Vastaukset ainakin näihin kysymyksiin saat SeAMK Speksistä, joka tuo tunnetun akateemisen teatteriperinteen ensimmäistä kertaa Seinäjoelle. Esityksen live-bändi tahdittaa tuttuja kappaleita, joiden uusia sanoituksia värittävät upeat tanssit. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esityksen kulkuun tarjoamalla näyttelijöille esimerkiksi tyylilajeja tai vaihtoehtoisia tapahtumia. Katsoja saa milloin tahansa esityksen aikana huutaa katsomosta ”Omstart”- huudon, jonka kuuluessa näyttelijöiden on esitettävä juuri esitetty kohta toistamiseen – uudella, improvisoidulla tavalla.

SeAMKin speksin tuo lavalle monialainen työryhmä, jossa on niin opiskelijoita kuin henkilökuntaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun eri yksiköistä.

Hinta

Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset 6 eur
Normaali 12 eur

Numeroimattomat paikat.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa