SeAMK Speksi - Pimeän kuun kauppa

SeAMK Speksi - Pimeän kuun kauppa
9.4.2019 19:00 Musiikki, Tanssi, Teatteri

Speksinäytelmä laskeutuu avaruuspöhinän siivittämän Rytmikorjaamolle!

SeAMK Speksi – Pimeän kuun kauppa tuo sykettä nostattavan näytelmän kuukauppojen herruudesta Rytmikorjaamolle kolmea peräkkäisenä iltana 9.-11.4.2019. Kaikki esitykset alkavat klo 19.

Rakettibussi kiitää vieden näytelmän tragikoomiset hahmot yllättäviin tilanteisiin kuun kiitotiellä. Ehtivätkö näytelmän pääkaksikko Sakke ja Tane tekemään elämänsä suurimmat tonttikaupat ennen kuin on liian myöhäistä? Entä miten lakeuksien supliikkimies Retro Bostedt hyötyy tästä kaikesta? Tule ja ota selvää! Paikan päällä myös huikea Speksi – bändi, jonka johdolla tuttujen hittibiisien sanoitukset taipuvat uuteen muotoonsa alta aikayksikön!

Speksi on imteraktiivisuuteen ja improvisaatioon perustuva näytelmä jota höystetään tanssi – ja musiikkinumeroilla. Näytelmä on rakennettu AMK-opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteispanostuksella.

Myös yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa näytelmän kulkuun koska tahansa!  Huuda vain ”Omstar!” -komento, jolloin kohtaus toistetaan uudestaan. Tähän komentoon voi liittää myös tyylilajin tai muun teatraalisen ohjenuoran. Omstartien ansiosta jokainen näytös on ainutlaatuinen, taaten käsikirjoituksen elämisen.

Tapahtumaan liitetty tiedosto

SPEKSI_LIPPUT_BANNERILOGOILLA-1.jpg

Hinta

Ennakkolippu 7€

Ovelta 12€

Ilmoittaudu

Ryhmämyynti väh. 8 henkilön ryhmille : speksi2019@gmail.com

Tapahtumasarjan muut tapahtumat

SeAMK Speksi - Pimeän kuun kauppa

10.4.2019 19:00

SeAMK Speksi - Pimeän kuun kauppa

11.4.2019 19:00

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa