Satumaa-laulukilpailun semifinaali

Satumaa-laulukilpailun semifinaali
25.5.2019 12:00 – 18:00 Musiikki

8-17-vuotiaiden lasten ja nuorten laulukilpailun semifinaali Ähtärissä

Satumaa-laulukilpailu on tarkoitettu 8-17 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita laulamisesta, esiintymisestä ja niiden kehittämisestä.
Satumaa-laulukilpailu tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia julkiseen esiintymiseen ja oman uran luomiseen. Tästä kilpailusta on pongahtanut monta tangokuningatarta ja -kuningasta sekä menestynyttä iskelmälaulajaa.

Kilpailun tarkoituksena on edistää suomalaisten lastenlaulujen esittämistä, tutustuttaa laulajat iskelmämusiikkiin ja suomalaiseen tangoon, jonka opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt kansalliseen elävän kulttuurin luetteloon.

Satumaa-laulukilpailun arvoja ovat tasa-arvo, perhekeskeisyys ja kasvatuksellisuus, joka ilmenee rakentavan ja kannustavan palautteen antamisena osallistujille.

SARJAT
Satumaa-laulukilpailussa on kaksi sarjaa: tangojuniori-sarja 8-12 -vuotiaille tytöille ja pojille (2007-2011 syntyneet) ja tangonuori-sarja 14-17-vuotiaille tytöille ja pojille (2002-2005)
13 vuotta täyttänyt tai täyttävä (vuonna 2006 syntynyt) voi valita, kumpaan sarjaan osallistuu.
Tytöt ja pojat laulavat omissa sarjoissaan.

KARSINNAT
karsintoja järjestetään kevään aikana ympäri suomen, katso paikkakunnat tästä: https://www.suomalaisentangonsatumaa.fi/kilpailut/satumaa-laulukilpailu/

SEMIFINAALI
Tangojuniori-sarjan semifinaali järjestetään Ähtärissä, Hotelli Mesikämmenessä lauantaina 25.5.2019 klo 12.00, Tangonuori-sarjan semifinaali alkaa klo 16.00.Varaa viikonlopun pandaloma (sis. majoitus Hotelli Mesikämmenessä sekä panda- ja eläinpuistoliput) Ähtäri Zoon myyntipalvelusta p. 03062150, ark. klo 9-18 tai sales@ahtarizoo.fi.
Semifinaalin parhaat pääsevät finaaliin ja esintymään tangomarkkinoille.

FINAALIT
T0 11.7 klo 12.00, tangojuniori-sarja ja klo 16.00 tangonuori-sarja, Seinäjoen Tangomarkkinat, finaalipaikka ilmoitetaan myöhemmin.

VOITTAJIEN ESIINTYMINEN
Voittajien esiintymiset Seinäjoen Tangomarkkinoiden Katulavalla perjantaina 12.7.2019 ovat osa Tangomarkkinat tapahtuman ”iltajuhla”-kokonaisuutta, joka televisioidaan suorana lähetyksenä ALFA TV:n kanavalla.

ILMOITTAUTUMINEN
Tästä linkistä: https://www.suomalaisentangonsatumaa.fi/kilpailut/satumaa-laulukilpailu/

SATUMAA-LAULUKILPAILUN TUOMARISTO
Tuomariston puheenjohtajana ja vastuuhenkilönä toimii Petri Ritari, joka kutsuu tuomaristoon laulun/musiikin asiantuntijoita esikarsintapaikkakunnalta tai lähiseudulta.
Tuomariston sihteerinä on laulukilpailun tuotajaAnne Salo.

LAULUKILPAILUN JOHTORYHMÄ
Johtoryhmän puheenjohtajana on tuottaja Anne Salo, anmasusa(at)gmail.com 050 3726622 (klo 16 jälkeen) ja jäseninä Risto Mikkola, risto.mikkola(at)netikka.fi (040 7089816), Petri Ritari, petri.ritari(at)hotmail.fi, 044 7060777 ja Ilmari Ylä-Autio (040 5504463).
Johtoryhmä vastaa siihen, että laulukilpailu sujuu moitteettomasti ja ja tasapuolisesti laulukilpailun tarkoituskohdassa mainitun hengen mukaisesti.

LAULUKILPAILUN TUOTTAJA
Laulukilpailun tuottajana toimii Anne Salo, joka vastaa esikarsintojen ja semifinaalin järjestelyistä ja onnistumisesta; finaalien onnistumisesta ja ilmeestä yhdessä Seinäjoen Tangomarkkinoita edustavan Kristiina Heikkilän kanssa.

LAULUKILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Suomalaisen tangon Satumaa ry; finaalien osalta yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n kanssa.
Semifinaalin järjestäjänä toimii Suomalaisen tangon Satumaa ry yhteistyössä Hotelli Mesikämmenen, Ähtäri Zoon ja Ähtärin kaupungin kanssa.

Hinta

LAULUKILPAILUN OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on kaksikymmentä (20) euroa, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jälki-ilmoittautuneilta osallistumismaksu on kaksikymmentäviisi (25) euroa.

Mikäli kilpailija osallistuu useampaan esikarsintaan, on jokaisesta osallistumisesta maksettava edellä mainittu osallistumismaksu ja jokaiseen esikarsintaan on ilmoittauduttava erikseen.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen laulukilpailuun kilpailusivujen kautta.

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa