huh 25

Ruokamatkailu Ruokaprovinssissa -työpaja

Ruokamatkailu Ruokaprovinssissa -työpaja
25.4.2018 11:30 – 16:00

Ruokamatkailu Ruokaprovinssissa -työpaja Kauhajoella 25.4. Näkemyksiä ruokamatkailusta elinkeinona: aluetaloudellinen sekä ruokamatkailijan näkökulma.

Etelä-Pohjanmaan liitto järjestää sarjan työpajoja yhteistyössä Vaasan yliopiston Levón-instituutin sekä Seinäjoen yliopistokeskuksen/Tampereen yliopiston kanssa.

Tilaisuuksissa tarkastellaan eri näkökulmia Etelä-Pohjanmaalla elintarvike- ja energiasektoreilla. Työpajoissa ideoidaan ja kehitetään keinoja, miten yritykset voivat kehittää omaa toimintaansa ja mitä annettavaa tutkimuksella on aiheeseen. Työpajat toteutetaan osana Etelä-Pohjanmaan liiton EmpInno -hanketta.

Näkemyksiä ruokamatkailusta elinkeinona: aluetaloudellinen sekä ruokamatkailijan näkökulma

Asiantuntija: KTT lehtori Tuija Pitkäkoski, SeAMK
Aika: 25.4.2018 klo 11.30-16.00
Paikka: Ojalan Pakari, Topeeka 42, Kauhajoki

Tilaisuudessa tarkastellaan ruokamatkailun näkökulmia Etelä-Pohjanmaalla. Työpajassa ideoidaan ja kehitetään uusia keinoja miten yritykset pystyvät hyötymään ruokamatkailusta ja mitä se merkitsee aluetaloudelle sekä mitä annettavaa tutkimuksella on aiheeseen.

Ohjelma >>
Ilmoittaudu mukaan >>

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan 17.4.2018 mennessä

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa