Pikku Papun Orkesteri Ähtärissä

Pikku Papun Orkesteri Ähtärissä
12.10.2019 15:00 – 16:00 Musiikki

Pikku Papun Orkesteri seikkailee syyslomaviikolla Ähtäri-hallissa

Huippusuosittu lastenorkesteri villitsee koko perheen Suomen kiertueella, joka saapuu myös Ähtäriin!

Liisa Kallion luoma neuvokas kilpikonna Pikku Papu on seikkaillut useissa lastenkirjoissa ja lauluissa. Pikku Papusta ja hänen ystävistään kertovia lauluja laulaa tietenkin Pikku Papun Orkesteri.

Viimeisimmällä, Pikku Papun Orkesteri -kirjaan liittyneellä levyllään kokoonpano vei lapset ympäri maailman countryn, samban ja afrikkalaisrytmien mukana. Levy sai Emma-ehdokkuuden Vuoden lastenalbumi -kategoriassa vuonna 2016.
Kilpikonna- ja muiden eläintarinoiden lisäksi orkesteri on tulkinnut ja sovittanut uusiksi perinteisiä lastenlauluja Mörri-Möykystä Lennä Lennä Leppäkerttuun. Kiertueella Pikku Papun Orkesteri esittää ensimmäistä kertaa livenä myös näitä Yleisradiolle uudelleen sovittamiaan vanhoja lastenlauluja!

Pikku Papun Orkesteri valittiin marraskuussa 2018 Vuoden yhtyeeksi Jellona Lastenmusiikkigaalassa.

Keikoilla Pikku Papun Orkesteri lyö päälle entistä leikkisämmän vaihteen. Perheen pienimmätkin pääsevät mukaan yksinkertaisiin koreografioihin ja leikkeihin, eikä laulun tarvitse kuulua vain lavalta. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Pikku Papun Orkesteri vierailee Ähtärissä syyslomaviikolla lauantaina 12.10.2019. Konsertti alkaa klo 15 Ähtäri-hallissa. Liput tulevat myyntiin myöhemmin – seuraa ilmoittelua, mutta merkkaa päivämäärä jo nyt kalenteriin!

Järjestää Visit Ähtäri

Hinta

Lippuhinnat täydennetään tapahtumatietoihin myöhemmin.

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa