tou 6 tou 7

Performanssikoulu

Performanssikoulu
6.5.2017 12:00 – 7.5.2017 14:00 Koulutukset ja seminaarit, Kuvataide ja näyttelyt, Muut tapahtumat

Työpaja performanssista ja esityksellisyydestä kiinnostuneille Seinäjoen taidehallilla

PERFORMANSSIKOULU
-työpaja performanssista ja esityksellisyydestä kiinnostuneille
Seinäjoen taidehallilla la 6.5. klo 12-18 ja su 7.5. klo 12-14 

“1900-luvun performanssitaiteen historia on sallivan, avoimen, loputtomasti vaihtelevan ilmasuvälineen historiaa, jonka tekevät tunnetuimpien taiteenmuotojen rajoitteisiin kyllästyneet taiteilijat” -Rose Lee Goldberg

Performanssikoulu-työpaja on suunnattu kaikille performanssista tai esityksellisyydestä kiinnostuneille vasta-alkajille. Lähestymme taiteenlajia yksinkertaisilla kehoon, aikaan ja tilaan liittyvillä harjoitteilla, joiden on tarkoitus herätellä tietoisuutta omasta itsestämme ja ympäristöstämme sekä antaa aineksia esitykselliseen työskentelyyn. Performanssissa tarkoitus ei ole näytellä tai esittää roolia vaan kiinnostus kohdistuu ihmiseen omassa olemisessaan taidoista, iästä, koosta tai ulkonäöstä riippumatta. Arkipäiväinen tilanne tai esine voi toimia lähtölaukauksena esityksen tekemiseen.

Performanssikoulu-työpaja järjestetään Seinäjoen taidehallilla lauantaina 6.5 klo 12-18 ja sunnuntaina 7.5 klo 12-14, jonka jälkeen voi jäädä seuraamaan klo 15 alkavaa performanssitaiteen tapahtumaa. Työpajan vetäjät ovat Kankaanpään taidekoulusta valmistuvia esitystaiteen opiskelijoita.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian! Ilmoittautumiset 1.5. mennessä. Lähetä viesti osoitteeseen prinssi.ruusunen@gmail.com otsikolla “ilmoittautuminen”. Työpaja on osallistujille maksuton.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittaudu

prinssi.ruusunen@gmail.com
ilmoittautumiset 1.5. mennessä

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa