huh 23

Panula-opiston 50-vuotisjuhlakonsertti / KRIUHNAASU

Panula-opiston 50-vuotisjuhlakonsertti / KRIUHNAASU
23.4.2017 15:00 Musiikki

Panula-opiston järjestämä konsertti

Jo viisikymmentä vuotta sitten saivat ensimmäiset oppilaat musiikkioppia Panula-opistossa – joskin opiston nimi oli silloin Kauhajoen Musiikkiopisto ja ehti vuosien saatossa olla nimeltään myös Suupohjan Musiikkikoulu ennen nykyistä nimeään. Oppilaitoksen nykyinen nimi valittiin Panulan musiikkisuvun ja erityisesti Eelis ja Jorma Panulan työn kunnioittamiseksi.

Juhlavuoden kunniaksi Panula-opisto järjestää juhlakonsertin, jossa esiintyvät nykyiset oppilaat opettajiensa johdolla soittaen ja laulaen. Esityksissä kuullaan lähes kaikkia opistossa oppiaineina olevia soittimia. Konsertissa esiintyvät niin Panula-opiston jousiorkesteri, puhallinorkesterit PaPu ja PaPu junior kuin muskarilaisetkin. Konsertti huipentuu kaikkien Panula-opiston oppilaiden yhteisesitykseen, johon liittyy ryhmä, niin ikään juhlavuottaan viettävän 90-vuotiaan, Kauhajoen Naisvoimistelijat ry:n lapsia ja nuoria.

Musiikillisessa kahvitilaisuudessa konsertin jälkeen on mahdollista onnitella opistoa musisoiden, muistelmin ja puhein; tilaisuudessa julkistetaan myös Panula-opiston 50-vuotisjuhlajulkaisu. Osallistumalla Panula-opiston kannatusyhdistyksen järjestämään maksulliseen kahvitarjoiluun, tuet samalla Panula-opiston opiskelijoiden stipendi- ja soitinhankintarahastoa.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy
Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa