elo 4 elo 5

Mies - Tanssipidot

Mies - Tanssipidot
4.8.2017 10:00 – 5.8.2017 22:00 Liikunta ja urheilu, Suomi 100, Tanssi

Mies - Tanssipidot kerää 1917 miestä tanssimaan Lapuan pesäpallostadionille 5.8.2017

MIES – TANSSIPIDOT

Lapuan pesäpallostadion täyttyy äijäenergiasta 5.8.2017 , kun suuri joukko miehiä marssii lavalle Miljoonasateen Heikki Salon tahtiin. Puolitoistatuntisen shown aikana lavalla nähdään tanssijoita, muusikoita, nuoria, ikäihmisiä  ja ennen kaikkea tavallisia miehiä.

Esitys kestää puolitoista tuntia ja koostuu noin 10 eri koreografiasta. Esitys sisältää teatterillisia kohtauksia, joukkotansseja, tanssibattleja ja se huipentuu pääkoreografiaan, jossa samaan aikaan kaikki miehet tanssivat äijätanssin. Mies – Tanssipidot -esityket  kunnioittavat maamme juhlavuotta ainutkertaisella spektaakkelilla. Esitysten lisäksi tapahtumaviikonloppuun sisältyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa.

Pesäpallostadionin läheisyydessä toimii tanssi – ja hyvinvointikatu, jossa voi tutustua tanssiharrastamisen mahdollisuuksiin sekä saada tietoa tanssitapahtumista ympäri Suomen. Lisäksi paikalle saapuu paikallisia yhdistyksiä, yrityksiä ja hyvinvointiin liittyviä toimijoita esittelemään toimintaansa. Tapahtumaviikolla kaupungissa on tarjolla laaja kirjo paikallista kulttuuria sekä lähialueiden makuelämyksiä.

Tapahtuman suojelijana on lapualaislähtöinen tanssija Jukka Haapalainen. Haapalaisen voi bongata Mies – Tanssipitojen esittelyvideolta sekä itse tapahtumassa. Myöskin Lapualta kotoisin oleva Heikki Salo on tehnyt tapahtumaan Mies-tunnuskappaleen ja hän esiintyy livenä esityksessä. Mies Tanssipitojen pääkoreografia on luotu Salon Mies-kappaleeseen ja sen humoristinen asenne heijastuu myös muihinkin koreografioihin. Tanssitaitoa osallistujilta ei vaadita, kuka vain voi tulla mukaan.

Tapahtumassa pääosassa ovat miehet, jotka rohkeasti heittäytyvät tanssin maailmaan. Yhdessä.

www.miestanssipidot.fi

 

Hinta

Ikäraja: IkärajatonEsityksen kesto 1,5 h4.8. Perjantai - kenraaliesitys alk. 11,50 €5.8. Lauantai klo 14:00 alk. 19,50 €5.8. Lauantai klo 19:00 alk. 19,50 €

Ilmoittaudu

ILMOITTAUTUMINENMIES MIES MIES!Hei Mies! Sinä joka haluat tanssia ja esiintyä ja myös sinä, joka olet aina halunnut tanssia mutta et ole syystä tai toisesta uskaltanut? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa itseäsi yhdessä lukuisten muiden miesten kanssa Lapuan Mies - Tanssipidot -tapahtumassa.Etsimme yksittäisiä miehiä sekä miesryhmiä Lapualla 5.8.2017 järjestettävään joukkotanssitapahtumaan. Tapahtumassa pääosassa ovat miehet, jotka rohkeasti heittäytyvät tanssin maailmaan. Yhdessä.Esitystapahtumaa varten voi tanssit harjoitella etukäteen itsenäisesti nettisivuilta löytyvien tanssivideoiden avulla. Vuoden 2017 alusta alkaen ympäri Etelä-Pohjanmaata järjestetään myös tanssikursseja, joille voi ilmoittautua mukaan opettelemaan tapahtuman koreografioita. Heinäkuun 2017 aikana järjestetään avoimia harjoituksia Lapualla ja viikolla 31 voi ilmoittautua mukaan myös miesten tanssileirille, joka toteutetaan Lapualla 31.7.-6.8.2017. Osallistuminen tapahtumaan maksaa vain 10€ (sis. alv 24%) ja sillä saa lauantaina lämpimän ruuan sekä osallistumispaketin.Esityksen lähtökohtana on näyttää tanssin, teatterin ja visuaalisen kerronnan kautta monipuolinen kuva suomalaisesta miehestä 2017. Uskalletaan tanssia ja tuntea! Tule rohkeasti messiin!- Pääkoreografi Ari Numminen

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa