Kyröfest

Kyröfest
18.8.2018 16:00 – 19.8.2018 00:30 Musiikki, Muut tapahtumat

Rehellisen hifistelyn festivaali

Syrämmellisesti tervetuloa jälleen Kyröfesteille 18.8.2018!

Vuoden 2018 Kyröfest kokoaa tutut ja tuntemattomat samalle markille herättäen kaikki aistit hifistelemään ja kokemaan uusia elämyksiä laadukkaiden juomien, maukkaiden ruokien sekä tunnelmaa luovan musiikin ja taiteen muodossa. Tervetuloa viettämään elokuista lauantai-iltaa meidän kanssamme tislaamon pihapiiriin!

www.kyrofest.com

Kyröfestin virallisia sivuja seuraamalla, saatte lisätietoa tapahtumasta.

Kyröfestin artistikiinnitykset: 
SaraLee
Tammela 33100
Planet Case
Ylva Haru
Matti Airaksinen 

Yhteisötaideteos 

Kyröfest haluaa luoda perinteitä ja myös tänä vuonna maalailemme yhdessä teoksen, joka ilmentää vuoden 2018 Kyröfestiä ja kyröfestiläisiä. Yhteisöllisyys on tärkeää maailmassa jossa yksilöllisyys korostuu ja eräs tutkimus on osoittanut kuorolaulamisen lisäävän onnellisuuden tuntua – me Kyröllä olemme varmoja että myös yhdessä maalaaminen tuottaa lisää onnea!

Seinäjokisen Irina K Design Irina Huilla tulee vetämään workshoppia, jossa luodaan yhteistaideteos suoraan taideseinällemme. Teokseen osallistuminen ei velvoita piirrustaitoa, ainoastaan intoa ja halua luoda jotain yhteistä muiden kanssa. Viime vuotiset teokset ovat myös esillä festivaaleillamme.

Valoa, kerrontaa ja musiikkia on yhtä kuin valomaalausesitys.

Olli Kiviluodon, Jilka Repon ja Juuso Saarisen yhdessä luoma esitys on kertomus linnusta, joka menettää kykynsä lentää. Se on matka alakulon ja häpeän alhosta kohti hyväksyntää ja toivoa.

Teos on kuunnelma, jota kuvitetaan yleisön edessä valolla maalaten ja musiikilla säestäen. Valomaalaus tapahtuu taskulampulla fosforilakatulle seinämälle, joten se on olemassa vain siinä hetkessä. Ensiesitys on meillä Kyröfesteillä!

Esityksiä on illan aikana useampi ja niihin on rajoitettu pääsy, esitys sisältyy lipun hintaan. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan ja paikkojen varausohjeet nettisivuilta www.kyrofest.com.

Ginionnenpyörä

Tätä voisi kutsua jo yhdeksi ohjelmanumeroksi. Meidän onnenpyörää pyöräyttämällä voit saada maailman parhaimman GT:n höysteeksi mitä erikoisimpia raaka-aineita. Ennen vanhaan kun tislaamo oli vielä meijeri, täällä valmistettiin Oltermanni juustoa. Kuinkahan se toimisi jos sekoitettaisiin vähän uutta ja vanhaa – siis että Gin Tonicissa olisi juustoa?

Ruoka

Äärellä Kuppi+Kattila
Hahtolan liha 

Panimot

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy
Mallaskosken panimo
Sonnisaari Panimo 

Liput ennakkoon 28 €

Liput portilta(jos jää) 30 €
Liput netistä: https://liveto.fi/fi/tapahtumat/kyrofest-2018/ 

Bussit

Linja-autoliikenne Lehtonen Oy Seinäjoki-Isokyrö-Seinäjoki
Tapio Lae Oy Vaasa-Isokyrö-Vaasa 

Bussiaikataulut tarkentuvat lähempänä tapahtumaa.  

Majoitus

Majoitusta festien ajaksi kannattaa katsoa Kalliojärven viihdekeskus -sivuilta tai airbnb Isokyrö.
Lähimmät hotellit löytyvät Seinäjoelta ja Vaasasta.  

 

Hinta

28 € ennakkoon, 30 € portilta, jos lippuja jää myyntiin.

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa