kes 24 hei 4

Kortesjärven Suvipäivät

Kortesjärven Suvipäivät
24.6.2018 – 4.7.2018 Elokuva, Musiikki, Sanataide ja kirjallisuus

Kortesjärven oma kesätapahtuma koostuu monipuolisesta kulttuuri- ja kotiseutuohjelmasta.

Kortesjärven Suvipäiviä vietetään vuosittain kesä-heinakuun vaihteessa, keskellä Suomen ihaninta kesää. Suvipäivät koostuu monipuolisesta kulttuuri- ja kotiseutuohjelmasta. Vuonna 2018 Suvipäivät viettää 30-vuotisjuhlavuottaan, mikä näkyy entistä laajempana ja monipuolisempana ohjelmatarjontana.

Ohjelmassa on mm. Jori Malmstenin rakastetumpien hittien konsertti, Arto Juurakon runoilta, kesäasukkaiden kirkkopyhä, lavatansseja, opastettu patikointikierros, Rantamajan lastentapahtuma, Kortesjärven pelimannien konsertti, kotiseuturetki, kyläkävely ja urheilutapahtumia. Uutuutena Suvipäivillä nähdään kortesjärveläislähtöisen Tomi Saarijärven lyhytelokuva Laurin krouvi aidolle kuvauspaikalle rakennetussa latoteatterissa.

Suvinäyttely on esillä Kortesjärven kirjastossa, ja siellä nähdään mm. Pentti Pitkärannan moottorisahataidetta ja Järvilakeuden kansalaisopiston kädentaito- ja taidepiirien töitä. Lisäksi Markin museo, tikashuone sekä uudistettu Suomen Jääkärimuseo tarjoavat mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Lisätietoja osoitteesta www.kauhava.fi/suvipaivat

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Tapahtuma on pääosin maksuton, mutta muutamissa tapahtumissa pieni osallistumismaksu.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa