Kaunotar ja Hirviö

Kaunotar ja Hirviö
1.2.2019 18:00 Teatteri

Koko perheen näytelmä Kaunotar ja Hirviö tarjoaa satumaista ihasteltavaa niin pienille kuin isoillekin teatterikävijöille

Vanha taru on täynnä elämää… 

Satumainen kansantaru herää henkiin Lapualla, kun Kaunotar ja Hirviö kohtaavat toisensa lumotussa linnassa. Pelottavasta Hirviöstä paljastuu uusia puolia, kun hän opettelee valssin askeleita, pöytätapoja ja hurmaamistaitoja. Linnan lumotuilla esineillä on tietenkin sormensa pelissä rakkaustarinassa, jossa kauneus piilee sydämen hyvyydessä. Kun Kaunotar palaa takaisin kyläänsä ja Hirviö luopuu toivosta, on kaikilla linnan asukkailla matkan määränpää lähellä. Voittaako rakkaus kuitenkin, ennen kuin ruusun viimeinen terälehti tipahtaa?

Kiltti ja rohkea Kaunotar johdattaa katsojat ihmeelliseen seikkailuun, joka tarjoaa ihasteltavaa koko perheelle. Saat uusia ystäviä lavalle astuvista lumotuista esineistä ja ehkä ruman Hirviönkin sisältä löytyy jotain kaunista ja hyvää. Satumaisen onnen löytymisessä ei lopulta ole ratkaisevaa ulkokuori vaan se, mitä löytyy ihmisen sisältä.

Teatteri Lapuan Kaunotar ja Hirviö perustuu perinteiseen kansansatuun, josta lukuisat teatterit ympäri maailmaa ovat esittäneet omia versioitaan. Tositarinaan pohjaava taru saa uuden asun, kun käsikirjoittaja ja ohjaaja Juulia Soidinaho dramatisoi ranskalaisen Gabrielle-Suzanne Bardot de Villeneuven julkaisun pohjalta Kaunottaren ja Hirviön TeatteriHiomon lavalle.

Tervetuloa vieraaksemme kokemaan tämä uskomaton tarina!

Kesto 1 h 35 min

Ikäraja 6 vuotta

Hinta

Peruslippu 20,50 €

Lapset yli 12 v, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet 18,50 €

Lapset alle 12 v 15,50 €

Teatteri Lapuan jäsenet 10 €

Hinnat sisältävät käsittelykuluja 2,50 €. Lipun hintaan sisältyy väliaikatarjoilu (kahvi/tee/mehu + kahvileipä).

Liput esityksiin voi ostaa Lipputoimiston netistä tai palvelupisteistä (esim. Museokauppa Paukun Puoti, Vanha Paukku, Lapua) tai teatterin lipunmyynnistä, tuntia ennen esityksen alkua.

Tapahtumasarjan muut tapahtumat

Kaunotar ja Hirviö

22.3.2019 18:00

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa