maa 21

Kasvu Open - Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun Kasvupaja

Kasvu Open - Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun Kasvupaja
21.3.2018 Koulutukset ja seminaarit, Muut tapahtumat

Kasvun työpajapäivässä sparrausta Kasvun haasteisiin

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku® työpajapäivään kutsutaan kaikki Kasvupolulle mukaan hakeneet yritykset hiomaan kasvusuunnitelmiaan sekä verkostoitumaan keskenään. Iltapäivä rakentuu teemakohtaisista työpajoista, joiden aikana päästään tarkemmin pureutumaan omaan kasvusuunnitelmaan eri näkökulmista.

Kasvupaja järjestetään Kauhavalla Suomen Yrittäjäopistolla. Paikalle työpajapäivään osallistuu huippuasiantuntijoita, joiden kanssa pääset käymään keskusteluja ja vaihtamaan näkökulmia yrityksesi kehittämiseen liittyen. Tilaisuudessa on myös ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitua muiden paikallisten yrittäjien kanssa ja jakaa kokemuksia yrittäjyydestä. 

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten sparrauskilpailu. Valtakunnallisesti Kasvu Openin puitteissa järjestetään 30 alueellista ja teemakohtaista Kasvupolkua eri puolilla Suomea. Kasvu Open tuo vuoden aikana yhteen lähes 1100 liike-elämän huippuammattilaista ja 450 kasvuhakuista pk-yritystä, jonka seurauksena yritysten kasvutarpeisiin pystytään vastaamaan tehokkaasti alan asiantuntijoiden osaamispääoman avulla. Kasvu Openissa yrityksen iällä, koolla tai toimialalla ei ole väliä – Kasvu Open synnyttää uusia yrityksiä, mutta keskittyy erityisesti myös jo olemassa olevien yrityksen kasvun vauhdittamiseen. Mikään kasvuidea tai –suunnitelma ei ole liian pieni Kasvu Openille, vaan kaikki riippuu yrityksen omasta kasvutahdosta ja sisusta. Sparraus lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Hae mukaan Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle 28.2.2018 mennessä! www.kasvuopen.fi/hae

Tapahtumaan liitetty tiedosto

Etelä-Pohjanmaa-Kasvupolkuesite-web-1.pdf

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittaudu

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa