huh 29

Improvisaatioteatterikilpailu Improliiga

Improvisaatioteatterikilpailu Improliiga
29.4.2017 12:30 – 22:00 Teatteri

Improliiga on Suomen Nuorisoseurojenkehittämä improvisaatioteatterikilpailu, joka järjestetään nyt 2. kertaa Etelä-Pohjanmaalla!

Mukana näyttelijä Jussi Lampi!

Improliiga on Suomen Nuorisoseurojenkehittämä improvisaatioteatterikilpailu, jota järjestetään vuosittain ympäri maata. Päivän kestävä Improliiga hauskuuttaa Seinäjoella nyt toista kertaa. Päivällä viihdyttävät esikarsinnat, illalla finaali. Tapahtumapaikkana toimii Vanha Takomo Rengastiellä. Tapahtuma on K18.

Tuomarina kilpailussa toimii legendaarinen Jussi Lampi! Tervetuloa kokemaan hullunhauska elämys improvisaation parissa. Muista seurata sosiaalisessa mediassa tapahtuman rakentumista. Siellä myös kuulet ensimmäisenä, kun ennakkoliput tulevat myyntiin!

Lue tapahtumasta lisää sivuiltamme!

Improliiga tulkataan viittomakielelle!

Tänä vuonna halusimme tarjota myös viittomakielisille mahdollisuuden päästä nauttimaan improvisaatioteatterista. Iloksemme saimmekin yhteistyökumppaniksemme Tulkkaus Periferian, joka tulkkaa Improliigan viittomiksi!

Hinta

Ennakkoliput/liput ovelta - esikarsinnat 8/10€, finaali 13/15€ ja koko päivä 18/20€. Alennusryhmät (opiskelija, eläkeläinen) saavat jokaisesta lipputyypistä 2€ alennuksen. Ennakkolippujen myynti alkaa 29.3, paikka tarkentuu myöhemmin!

Ilmoittaudu

Mukaan kisaamaan voi lähteä kuka tahansa teatterinharrastaja, jolla on jo jonkin verran kokemusta improvisaatiosta. Kootkaa ryhmä ja lähtekää rohkeasti mukaan - pakettiin sisältyy Jussi Lammen pitämä improkoulutus! Pääpalkintona on 500 euroa, ja lisäksi luvassa on myös upeita tuotepalkintoja. Lue lisää nettisivuiltamme ja lähde mukaan!

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa