Hokeri Pokeri Box ILOPILLERI! -show

Hokeri Pokeri Box ILOPILLERI! -show
12.3.2019 18:00 – 19:00 Muut tapahtumat, Teatteri

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä vähän alakuloinen puhuva koira Jäyhis. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaanlapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Hinta

Peruslippu 13,50€ Perhelippu 4hlö 42€

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa