Herätys! Alpon savannin avajaiset

Herätys! Alpon savannin avajaiset
27.4.2019 12:00 – 18:00 Kuvataide ja näyttelyt

Herätetään Alpon savanni tähän vuoteen

Kokeile ITEä itte! Pop up -kahvila. Lasketaan eläimet, ne talven aikana syntyneetkin.

Alpo Koivumäen entinen perunapelto muuttui viime keväänä Alpon savanniksi. Nyt siellä ihmettelee, isottelee, köntystelee ja juoksentelee reilusti yli sata eläintä – kaikki veistokset on Alpo jätemateriaaleista tehnyt. Palmupolku johtaa vierailijat savannin keskipisteeseen, missä käärmenainen kiinteällä katseellaan toivottaa tulijat tervetulleiksi.

Kauhajoen Kriuhnaasu-lauantaina 27.4. herätetään Alpon savanni tähän vuoteen. Alpo Koivumäen ja Virva Vihosen ITE-pajassa voi itse kokeilla ITE-taiteen tekemistä ja leikitellä erilaisten jätemateriaalien kanssa. Alpo on talven aikana sulatellut muoviarkkeja ja leikellyt alumiinitölkkejä. Niitäkin pajalaiset voivat kaiken muun jätemateriaalin lisäksi käyttää.

Tämän vuoden aikana Alpon savannilla eri yhdistykset, yksityiset ihmiset ja muut tahot pitävät joinakin Pop up –kahviloita. Tulossa on muun muassa karaoke- ja runokahvilaa. Ensimmäisen Pop up –kahvila on Herätys!-päivässä. Jännittävää nähdä, miten suuli on kahvilaksi muuntunut.

Jos eläimet vielä nukkuvat pressujensa alla, yleisö voi osallistua niiden herättämiseen pressuja riisumalla ja eläimiä paapomalla, silittämällä. Tänä vuonna 80 vuotta täyttävällä Alpolla luovuus kukoistaa ja uusia töitä ilmestyy jatkuvasti. Herätys!-päivässä näemme, mitä uutta Alpo on talven aikana synnyttänyt.

 

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa