Härmä Outlet

Härmä Outlet
28.6.2018 10:00 – 22.7.2018 18:00 Muut tapahtumat

Koko perheen suosittu ostostapahtuma Anssin Jussin Areenassa Ylihärmässä

Suosittu koko perheen ostostapahtuma Härmä Outlet avautuu jälleen tänä kesänä Anssin Jussin Areenalle Ylihärmään (Härmän Kylpylä, Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä) torstaina 28.6. klo 10! Olemme avoinna 28.6.–22.7. ma-pe klo 10–20 ja la-su 10-18.

Vietämme tapahtuman huikeita avajaisia torstaista sunnuntaihin, 28.6.–1.7. Avajaisissa on luvassa loistavia tarjouksia, iloista pöhinää ja kivaa tekemistä koko perheelle.  

Avajaisviikonloppuna arvotaan myös rentouttava palkinto! Palkintona on mahtava kahden hengen kylpyläpaketti ruokailuineen Härmän Kylpylään. Lisäksi avajaisviikonloppuna to-su jaetaan joka päivä 100 ensimmäiselle lasten kylpylälippuja. Kylpylälippuja jaetaan yli 10 euron ostoksen tehneille. Arvontoja ja muita kivoja ylläreitä on tiedossa koko tapahtuman ajan, joten ota @HarmaOutlet seurantaan myös Facebookissa! 

Mukana on monien laadukkaiden kotimaisten yritysten tuotteita edullisilla outlet-hinnoilla. Meillä on laaja valikoima tuotteita koko perheelle ja täydennyksiä saadaan koko tapahtuman ajan. Uusia ja mahtavia löytöjä kannattaa siis tulla bongailemaan useamminkin!  

Mukana olevat yritykset:

– Cutrin

– Finlayson

– Galleri Ann

– Hopea-Puro

– Johan Oy

– Jussituotteet

– Lakeus Sport

– Lennol

– Lumene

– Mummadesign

– Murupumpula

– Namitupa

– Ninnimoi Design

– Pöyrööt

– Ratia

– Reima

– Roo

– Samurai Shop

– Saritan Puulelut

– SK-Puiset

– VM Carpet

– Voglia

– Yvette

Tervetuloa tekemään laadukkaita löytöjä!

Lisätiedot: Sarita Hautala, 050 5747757

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa