tou 9

Eurooppa-päivä Lapualla 9.5.

Eurooppa-päivä Lapualla 9.5.
9.5.2017 13:00 – 20:00 Koulutukset ja seminaarit, Muut tapahtumat

Tervetuloa juhlimaan 60-vuotiasta Euroopan unionia sekä tutustumaan kansainvälistymisen mahdollisuuksiin Lapuan Vanhan Paukun kullttuurikeskukseen!

Maakunnallista Eurooppa-päivää vietetään tänä vuonna Lapualla Vanhan Paukun kulttuurikeskuksessa. Tapahtumassa esittäytyvät Etelä-Pohjanmaan liiton EU-tietokeskus sekä suuri määrä alueen kansainvälisiä toimijoita.

Päivää vietetään seuraavalla ohjelmalla:

13-15:
Alueen kansainväliset toimijat esittäytyvät Alajoki-salin aulassa. Luvassa on mielenkiintoisia esittelypisteitä, kakkukahvit 150 ensimmäiselle vieraalle sekä musiikkiopiston oppilaiden musiikkiesityksiä. EU-tietokeskus jakaa esittelypisteellään onnekkaimmille myös elokuvalippuja illan näytökseen.  

15-16:30:
Seminaari: EU kansainvälisen toiminnan rahoittajana 

  • Anneli Jätteenmäen videotervehdys
  • Mauri Uusilehto (Opetushallitus/CIMO)
  • Leader Aisapari

17:00-20:
Elokuvanäytös Isäni, Toni Erdmann, Bio Marilyn
Lapua

  • Isäni Toni Erdmann on palkittu saksalainen draamakomedia. Elokuva palkittiin viime vuonna Euroopan parlamentin myöntämällä LUX-elokuvapalkinnolla ja on sittemmin niittänyt mainetta myös muilla elokuvafestivaaleilla. Elokuva oli myös Saksan Oscar-ehdokas. Suomen ensi-iltaa vietettiin 16.12.2016.
  • Mikäli et onnistu voittamaan lippua EU-tietokeskuksen esittelypisteeltä, on lippuja myytävillä myös Bio Marilynin lipunmyynnistä alennettuun 8€ hintaan.

 

Tapahtuma on kaikille avoin ja sitä juontaa Anssi Orrenmaa!

Sydämellisesti tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta antaa EU-tietokeskuksen projektikoordinaattori, Hanna Meriläinen, puh. 0400 241 813. Tapahtumasta tiedotetaan aktiivisesti myös Facebook-sivuillamme Kansainvälinen Etelä-Pohjanmaa sekä tapahtumassa: Eurooppa-päivä Lapualla 9.5.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy
Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa