Erään arjen kuvaus -valokuvanäyttely, Miia Panula

Erään arjen kuvaus -valokuvanäyttely, Miia Panula
28.11.2018 – 5.1.2019 Kuvataide ja näyttelyt

Miia Panulan valokuvanäyttely Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleriassa Lapualla

Erään arjen kuvaus on valokuvanäyttely, joka dokumentaarisen kuvan kautta avaa ikkunan ja kutsuu mukaan seuraamaan erään arjen sattumalta valikoituvia tapahtumia.

Miia Panula (s.1989, Oulu) on neljännen vuoden valokuvauksen opiskelija ammattikorkeakoulu Noviassa, Pietarsaaressa. Hän kuvaa arkea, omaa elämäänsä ja sen yksityiskohtia läheltä – ja vielä sitäkin lähempää. Hän tutkii valokuvauksen avulla elämän tavallisimpien hetkien kiinnostavuutta ja tekee näkyväksi niitä tilanteita, joita kiireinen mieli ei aina ehdi huomaamaan, mutta jotka kamera pysäyttää kuvaksi, muistoksi ja kertomukseksi. Lavastamaton ja arkinen kuva taiteen kentällä mietityttää, kiinnostaa ja innostaa Panulaa. Lopputyössään hän tutkii queer-arjen esittämistä taidekontekstissa. Pohjanmaan valokuvakeskuksessa nähtävä näyttely on eräänlainen esipuhe lopputyölle, joka valmistuu keväällä 2019.

Kolme naista polyamorisessa suhteessa. Suhde muiden joukossa. Arkipäiväisiä asioita – arkipäiväistä elämää. Tavallista.

“Aloin kuvata Minervaa, Kaisaa ja itseäni; dokumentoimaan yhteistä elämäämme kesällä 2017, suhteen alkuajoista lähtien. Projekti on jatkuva ja muuttaa suuntaansa ja muotoaan elämäntilanteesta riippuen. Tämä ei oikeastaan ole vain projekti, vaan jokapäiväinen elämäni.”

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa