Australialaistaiteilija Neil Malonen ohjaama avoin työpaja Nelimarkka-museolla

Australialaistaiteilija Neil Malonen ohjaama avoin työpaja Nelimarkka-museolla
27.10.2018 10:00 – 12:00 Kuvataide ja näyttelyt, Museot

Työpajassa päästään tutustumaan taidegrafiikkaa muistuttavaan menetelmään, jossa perinteiset työkalut on korvattu vaihtoehtoisilla välineillä.

Nelimarkka-museo tarjoaa avoimen ja rennon työpajan kaikille taiteesta ja sen tekemisestä kiinnostuneille lauantaina 27.10. klo. 10-12 Nelimarkka-museolla osoitteessa Pekkolantie 115. Työpajaa ohjaa australialainen taiteilija Neil Malone. Työpajassa tutustutaan Malonen kehittämään perinteisiä taidegrafiikan metodeita haastavaan menetelmään oman taiteen tekemisen kautta ja pohditaan viivan luonnetta, sen luonnollisuutta ja keinotekoisuutta. Perinteisesti taidegrafiikassa käytetty kuparilevy korvataan akryylilla. Skanneri ja tietokone tutkivat, tulkitsevat ja lopulta tulostavat puhtaan lopputuloksen, jossa jälkiään jättää myös sattuma. Vapaa pääsy. Kielenä englanti ja suomi.

Neil Malone (1950) soveltaa eroosion kaltaisia luonnossa tapahtuvia prosesseja teostensa aiheissa ja niiden tekotavoissa. Malone on toiminut Melbournessa Viktoriaanisessa taideyliopistossa luennoitsijana ja taidegrafiikan laitoksen johtajana. Hän työskentelee parhaillaan Nelimarkka-museon residenssitaiteilijana.

Kuva: Neil Malone, Coincidence 1 (yksityiskohta)

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Ilmoittaudu

Ilmoittautumiset osoitteeseen info@nelimarkka-museo.fi tai numeroon 06 557 2129

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa