elo 11 elo 13

Aukusti 2017

Aukusti 2017
11.8.2017 19:00 – 13.8.2017 19:00 Liikunta ja urheilu, Musiikki, Muut tapahtumat

Aukusti järjestetään Jalasjärvellä 11.–13.8., luvassa on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus musiikkia, kulttuuria ja oheisohjelmia.

Jalasjärveläisten nuorten vuosituhannen alussa aloittama Aukusti-festivaali järjestetään tänä vuonna jo 17. kertaa Jalasjärvellä 11.–13.8. Luvassa on tuttuun tapaan monipuolinen kattaus kulttuuria, musiikkia ja oheisohjelmia.

Perjantaina 11.8. Aukustin päälavalla nähdään Kohta sataa –kappaleella viime aikoina suureen suosioon noussut Pete Parkkonen. Muita perjantain päälavan esiintyjiä ovat Kaija, Vadelmavene ja Vauvoja –hiteillä tunnetuksi tullut Kasmir, Suomen kuunnelluimpien naisartistien joukkoon kuuluva pop-tähti Evelina ja indie-rockia/elektropoppia soittava jalasjärveläistaustainen Sakia. Telttalavalla festariyleisöä viihdyttää vauva.fi-foorumilta sanoituksensa kerännyt trubaduuriyhtye Kalevauva.fi, jalasjärveläislähtöinen trubaduuri Don Huanpää, 17-vuotias Ilmajokelainen rap-artisti John ja kurikkalainen alternative-rokkia soittava trio The Road 97.

Lauantain 12.8. ohjelman Aukustin festivaalialueella aloittaa perinteinen MLL Jalasjärven järjestämä lastenkonsertti, jossa perheen pienimpiä viihdyttää Kikattava kakkiainen. Illalla päälavalle astuu harmonikkataiteilija Kimmo Pohjosen ja Ismo Alangon duo Pohjonen Alanko. Muita päälavan lauantain esiintyjiä ovat 20-vuotista uraansa juhlistava Martti Servo & Napander, jalasjärveläislähtöinen bilebändi Suhdeluku sekä elektronista musiikkia ja lyömäsoittimia yhdistelevä Takomo Percussion, josta myös löytyy jalasjärveläisiä juuria.

Telttalavalla lauantain käynnistää 70- ja 80-lukujen punkkia soittava Loparit. Muita telttalavan esiintyjiä ovat YUP-legenda Jarkko Martikainen ja vaasalainen poppia ja progressiivista rockia yhdistelevä Unia. Lisäksi lauantain VIP-tilassa esiintyy hauskuuttamisen ammattilainen Jaakko Saariluoma.

Hinta

Lastenkonsertti 5 € (alle 2-vuotiaat ilmaiseksi), iltatapahtuma 25–75 €.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa