maa 17

Anssi Kela + Oliver

Anssi Kela + Oliver
17.3.2017 20:00 Musiikki

Pe 17.03.2017, Ovet klo 20:00

Ikäraja: K-18

Aikataulu:
Ovet klo 20:00
Oliver klo 21:15
Anssi Kela klo 22:15

Anssi Kela on uuden sukupolven lauluntekijä. Hänen ilmaisunsa ytimessä on se sama klassinen ”mies ja kitara” – asenne kuin Neil Youngilla, Bruce Springsteenillä tai J. Karjalaisella. Laulut on rakennettu siten, että ne voidaan koska tahansa esittää akustisesti vaikka leirinuotiolla ja silti kaikki olennainen välittyy. Anssi Kela edustaa uutta 2000-luvun lauluntekijäsoundia, jossa hip-hop, electro ja drum & bass -vaikutteita yhdistetään akustiseen folk- ja country -perinteeseen.

Kovassa keikkakunnossa olevalle artistille kiivas keikkatahti on kuitenkin pikemminkin nautinto kuin rasite. Loppuunmyyty Tavastia oli vasta alkusoittoa ensivuodelle. Joulukuun 2016 alussa julkaistu tiedote Anssin ensi vuonna esitettävästä Isot Biisit- tv-sarjasta TV5:llä herättänee mielenkiintoa ympäri Suomen päästä todistamaan virtuoosin soitantoa livenä.

Anssin taito rakentaa show lukemalla yleisön reaktioita tuijottamatta biisilistaa on ainutlaatuinen viihdyttäjän talentti, jollaista ei muualta Suomesta löydy.

Illan avaa suomenkielistä kitarapoppia soittava Oliver, joka julkaisi uusimman Juoksen -singlensä perjantaina 10.2. Single esittelee yhtyeen tuoreen soundin parhaimmillaan, jossa yhdistyvät Mumford & Sons sekä yhtyeen ikisuosikki Coldplay. Vuonna 2009 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye on julkaissut uransa aikana 3 albumia ja soittanut yli 400 keikkaa. Nykyään yhtye on luopunut albumiformaatista ja keskittynyt yksittäisten biisien julkaisuun.

Hinta

Peruslippu 20 € / kplLiput Selmun jäsenkortilla 17,50 € / kplLiput ovelta 20 €, jos jäljellä.

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa