huh 21 tou 27

Anne Järvi, Niina Kiiveri, Anna Pekkala: Kupla

Anne Järvi, Niina Kiiveri, Anna Pekkala: Kupla
21.4.2018 12:00 – 27.5.2018 16:00 Kuvataide ja näyttelyt

Yhteisnäyttely Seinäjoen taidehallin Uudessa Studiossa

Kuplaa pidetään yleensä näköalattomuuden ja sulkeutumisen merkkinä. Kuplaan mennään, kun halutaan eroon maailmasta ja kieltää ympärillä vallitseva todellisuus. Joskus tarpeeksi tiheä kupla voi kuitenkin olla ratkaisu vaikeisiin tilanteisiin ja pelastaa romahdukselta. Kupla lievittää ahdistusta ja voi toimia turvapaikkana, jossa yksilö kerää voimia tulevaa varten. Se on paikka unelmille ja toiveille. Kaikki elävät omissa kuplissaan ja kaikkien kupla on lopulta subjektiivinen. Yksilön ihannemaailman toteutuminen ei ole koskaan lähempänä kuin kuplassa ollessa.

Niina Kiiveri (s. 1986 Keuruulla) on Tampereella työskentelevä kuvataiteilija. Kuplateoksisaan Kiiveri ylittää teoksissaan arjen rajapinnan pinkkien glitterponien voimin.

Anne Järvi (s. 1988 Raumalla) on Turussa asuva kuvataiteilija. Hän työskentelee piirrosanimaation, piirroksen sekä tekstiiliveiston parissa ja käsittelee teoksissaan muun muassa kilpailua ja voiton tavoittelua.

Anna Pekkala (s. 1989 Mäntässä) asuu ja työskentelee Tampereella. Hän käsittelee teoksissaan usein ihmisten ja eläinten välisiä eroja. Synkkä huumori on osallisena kaikissa hänen teoksissaan.

 

Avoinna ke 11-19, to 11-17, pe 11-16, la-su 12-16

Hinta

3e/2e, keskiviikkoisin ilmainen

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa