Alajärven kuntatiimin käynnistys

Alajärven kuntatiimin käynnistys
24.1.2019 17:30 – 19:30

Järjestömarkkinat ovat toukokuussa kahdeksalla paikkakunnalla, nyt aloitetaan valmistelu!

Järjestömarkkinoiden kevätkierroksella toukokuussa pidetään kahdeksan erilaista – kunkin paikkakunnan omannäköistä pop-up-tapahtumaa. Ohjelmasta ja järjestelyistä huolehtivat paikkakunnille koottavat kuntatiimit. Tapahtumat ilmentävät vapaaehtoistyön voimaa ja paikkakunnan toimijoiden yhteistyötä. Arjen palvelut, kulttuuri, harrastustoiminta, vertaistyö – mitä kaikkea meiltä löytyykään! Mukana kierroksella ovat järjestöjen lisäksi kunnat ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

Järjestömarkkinat tekevät näkyviksi voiman ja kumppanuuden, joita tarvitaan alueen asukkaiden palvelujen tarjoamiseen joka päivä. Mitä Sinä haluat tiedotettavan alueesi asukkaille – mitä toiveita ja ideoita Sinulla on palvelujen ja vertaistuen tuottamisesta? Tule mukaan kuntatiimiin! Näkyväksi tekeminen opastaa meitä kaikkia käyttämään saatavilla olevia palveluja – ovathan ne #muavarten

HUOM! Matkailua Alajärven Aalloilla
-hanke on mukana tilaisuudessa ja Nelimarkka-museon residenssitaiteilijat Anne Wissman ja Christoph Korn  lukevat esitysluontoisesti omia teoksiaan klo 16.00 alkaen.

Hinta

Ilmainen sisäänpääsy

Vapaa pääsy, kahvitarjoilu

Käytä Google-kääntäjää

Jaa tapahtuma sosiaalisessa mediassa